Advertisement

Karagümrük, Denizlispor : Denizlispor Karagumruk Maci Canli Izle Youtube - Canlı maç izle | canlı maç izle , maç izle, mobil maç izle.

Karagümrük, Denizlispor : Denizlispor Karagumruk Maci Canli Izle Youtube - Canlı maç izle | canlı maç izle , maç izle, mobil maç izle.. Dakikada sagal'ın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci viviano topu kontrol etti. Kaybeden ve 27 puanla 8. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Sırada yer alan karagümrük ise evine 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Canlı maç izle | canlı maç izle , maç izle, mobil maç izle. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. 24 ocak 2021 pazar 18:03.

Denizlispor Fatih Karagumruk Karsilasmasinda 11 Ler Belli Oldu Denizli Spor Haberleri
Denizlispor Fatih Karagumruk Karsilasmasinda 11 Ler Belli Oldu Denizli Spor Haberleri from www.aynahaber.net
Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. Ligde 6 maçtır kazanamayan denizlispor, bu müsabakalarda sadece 2 puan alabildi. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. 24 ocak 2021 pazar 18:03. Dakikada sagal'ın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci viviano topu kontrol etti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Karagümrük bu sonuçla puanını 30'a yükselterek 8. Kaybeden ve 27 puanla 8.

Kaybeden ve 27 puanla 8.

Sırada yer alan karagümrük ise evine 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Kaybeden ve 27 puanla 8. Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Fatih karagümrük, ilk yarının son haftasına 27 puan ve averajla 8. Ligde 6 maçtır kazanamayan denizlispor, bu müsabakalarda sadece 2 puan alabildi. Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Dakikada sagal'ın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci viviano topu kontrol etti.

Kaybeden ve 27 puanla 8. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti.

D20haber Denizli Haberleri Denizlispor Karagumruk E Evinde 2 1 Yenildi
D20haber Denizli Haberleri Denizlispor Karagumruk E Evinde 2 1 Yenildi from d20haber.com
Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021. Kaybeden ve 27 puanla 8. Haftasında yukatel denizlispor ile fatih karagümrük, denizli atatürk stadı'nda karşı karşıya geldi. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Saat 16:00'da başlayan mücadelede denizlispor ile karagümrük karşılaştı. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu.

Ligde 6 maçtır kazanamayan denizlispor, bu müsabakalarda sadece 2 puan alabildi.

Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Emiliano viviano, vegar hedenstad, aksel aktaş, enzo roco, koray altınay, lucas biglia bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. Dakikada yukatel denizlispor öne geçti. Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu.

Ligde 6 maçtır kazanamayan denizlispor, bu müsabakalarda sadece 2 puan alabildi. Emiliano viviano, vegar hedenstad, aksel aktaş, enzo roco, koray altınay, lucas biglia bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Saat 16:00'da başlayan mücadelede denizlispor ile karagümrük karşılaştı. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu.

Y Denizlispor 1 F Karagumruk 2 Denizli Haber Denizli Gazetesi
Y Denizlispor 1 F Karagumruk 2 Denizli Haber Denizli Gazetesi from www.denizligazetesi.com
Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Dakikada yukatel denizlispor öne geçti. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Kaybeden ve 27 puanla 8. İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı.

This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and denizlispor on may 16, 2021.

İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Emiliano viviano, vegar hedenstad, aksel aktaş, enzo roco, koray altınay, lucas biglia bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. Saat 16:00'da başlayan mücadelede denizlispor ile karagümrük karşılaştı. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur. Canlı maç izle | canlı maç izle , maç izle, mobil maç izle. Sırada yer alan karagümrük ise evine 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Haftasında yukatel denizlispor ile fatih karagümrük, denizli atatürk stadı'nda karşı karşıya geldi. 24 ocak 2021 pazar 18:03. Dakikada sagal'ın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci viviano topu kontrol etti. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu.

Posting Komentar

0 Komentar